videopostaus tallipäivästä


Vihdoin sain kuvattua teille videopostauksen, toivottavasti tykkäätte! :) Yllättävän nopeasti muuten sain ladattua videon, ei mennytkään koko päivää vaikka olin aikaa varannut. Tuo kotimokkula on kyllä ihan huippu ja näköjään ei estä videoidenkaan lataamista. Jos siis haluatte lisää videoita, pistäkää kommenttia tulemaan ja ehdotelkaa aiheita, mistä haluaisitte videoita katsoa. :D

Kommentit

 1. Kiva ylläri, kuvaa ihmeessä jatkossakin näitä videopostauksia vaikka ihan normaalista arkipäivästä tai jos joskus sattuu olemaan jotain erikoisempia tapahtumia. Olisi myös mukava nähdä miten totutatte teidän hevosia uusiin asioihin, lähinnä varmaan tällä hetkellä tuo poni on ainakin sellainen tapaus jolle joutuu vielä opettamaan uusia juttuja, eikö? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada kuvailtua teille useamminkin videoita, koska nyt tämä onnistuu näin hyvin! :) Tuo totutushomma olisi aika mielenkiintoinen toteuttaa, mutta hieman hankala, kun me ei varsinaisesti totuteta vaan tehdään vaan. :D Poni ei pelkää mitään eikä hätkähdä mistään, ehkä Touhon kanssa saisi jotain tuollaista videota jossain vaiheessa tehtyä. :)

   Poista
  2. Aivan, meinasinkin unohtaa pienen Touhon ihan kokonaan! ;)

   Poista

Lähetä kommentti