Vuosi Hessun kanssa

Sinne se taas vierähti; Hessun kanssa tuli 01.08. vuosi yhteistä polkua täyteen.


Hessu oli tosiaan minulle jo jollakin tavalla tuttu hevonen, ennenkuin se meille muutti. Silloinen omistaja oli laittamassa ruunaa monttuun ja päätin kysyä, josko voisin tarjota Hessulle kodin. Sehän sopi, lopetusaika peruttiin ja 01.08.2015 kirjoitettiin ylläpitosopimus. Hessulla on tosiaan jonkinasteista nivelrikkoa molemmissa etujaloissa, mutta se ei ole kyllä millään tavalla vaikuttanut käyttöön eikä Hessu ole oireillut lainkaan. 
Hessu on myös läheisriippuvainen kavereistaan, mutta nyt kun ruunan on oppinut tuntemaan, ei se ole haitannut. Paljon Hessu on kyllä rauhoittunutkin meillä ollessaan, kun rutiinit, kaverit ja ihmiset pysyvät lähes samoina, ei ole mitään stressin aihetta. En ole hetkeäkään katunut sitä, että Hessu meille muutti. :)
Kaikin puolin Hessu on kyllä ollut mukava kaveri, se on todella kiva ratsastaa, kun ei anna mitään ilmaseksi. Toivoisin, että jossain vaiheessa päästäisiin Hessun kanssa käymään jotkut kisat! Tänä syksynä tuskin enää minnekään ehditään, mutta ehkä ensi vuonna sitten...? Nyt jatketaan vaan rentoa harrastelua yhdessä!
Kiitos Hessu kaikesta tähänastisesta, toivottavasti meillä on monta yhteistä vuotta vielä edessä. ♡

Kommentit

  1. Anonyymi3/8/16

    Hessu on kyllä niin ihanan värinen! =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti