puten kanssa pomppuja


Eilen otettiin vuorostaan Sandran kanssa hyppyjä. Lämmittelyksi tein vähän käyntityöskentelyä ja avotaivutuksia, jotka onnistuivatkin ihmeen hyvin. Ravissa ja laukassa tehtiin isoja ympyröitä ja ratsastin Sandran rennoksi. Otettiin pienet välikäynnit ja Henri alkoi kasamaan esteitä kentälle. Mentiin yksittäistä pystyä ja kahden esteen sarjaa tällä kertaa. Oli kyllä hyvä ottaa hyppyjä sarjallekin, en nimittäin muista milloin oltaisiin hypätty sarjaa.

Kun esteet oli tehty, Sandra alkoi kulkea reippaasti korvat hörössä, selvästi se odotti lupaa laukata ja hypätä. Laukannostot onnistuivatkin tosi hyvin, koska Sandra oli kuulolla ja malttoi jotenkin keskittyä. Tultiin ensin pikkuristikkoa, hypyt Sandra kyllä liioitteli täysin. :D Korotettiin sitten este pystyksi ja tultiin sitä muutama kerta. Sen jälkeen siirryttiin sarjalle.

Se ei meinannut millään onnistua, väli oli hyvä, mutta Sandra oli ihan liian innoissaan enkä meinannut saada sitä hallintaan ollenkaan. Vauhtia olisi ollut vaikka muille jakaa, mutta keskittyminen unohtui ihan täysin. Saatiin kuitenkin onnistuneitakin hyppyjä sarjalle, vaikka aluksi tuntui ihan mahdottomalta.

Putella oli niin paljon intoa, että meinasi välillä olla ongelmia selässä pysymisen kanssa. :D Ratsastin yhteensä vähän reilun tunnin ja lopuksi kävelin vielä reilut loppukäynnit.

19.10 meillä on muuten taas ratsastustunti, jos kenttä on hyvä otetaan hyppyjä. Jännittää! :D
Kommentit

Lähetä kommentti