älä katso taakse tai eteenpäin


Nyt alkaa oikeasti tuntua jo syksyiseltä. Puiden lehdet alkavat kellastua ja tippua maahan. Nyt on ollut pari tosi lämmintä päivää, tuntuu ihan kummalliselta tällaisetlämpötilat syyskuussa. Työharjoittelussa on mennyt hyvin, hui, enää kolme viikkoa ja sen jälkeen pitäisi palata koulun penkille ahertamaan. Ja jee, enää reilu kaksi viikkoa synttäreihin!

Tämä viikonloppu vietetään Henrin kanssa Ilomantsissa, tänään tuli käytyä mustikassa, liikuttelin hevoset sekä meillä kerättiin kuivaa heinää latoon. Siis syyskuussa, mitä?! Jep, kotiväki oli eilen kerännyt kolme kuormaa ja tänään kerättiin yksi. Ja hyvälaatuista heinää onkin. Ei kyllä lopu meidän polleilla (ja pupuilla) heinät tulevana talvena... :DHaettiin eilen Sandralle kaksi satulaa sovitukseen, toinen oli auttamatta liian kapea, mutta toisella kokeilin ratsastaa tänään. Satula tuntui tosi hyvältä, ei valunut eteen ja muutenkin tuntui ja näytti istuvan hyvin. Heppakin liikkui paljon paremmin ja itse pystyin istumaan kyydissä paljon tukevammin, kiitos estesatulan tukien. Kyseessä on siis melkein uusi Romano estesatula. Kokeilen huomenna hypätä sillä, toivotaan että se ajaa asiansa ja saataisiin putelle uusi penkki. :)

Ratsastus meni hyvin, mentiin aika pikaisesti. Tein vähän väistöjä, ravailin ja laukkailin. Sandra oli tosi kevyt ratsastettava. Se liikkui rennosti ja tuntui tykkäävän liikunnasta, olematta kuitenkaan liian energinen. Hieno tyttö! ♥

Halin juoksutin illalla irtona kentällä.

Huomenna kaveri tulee pitämään minulle ja Sandralle estetuntia ja illemmalla ois tarkoitus näkyillä Riinaa. :) Katotaan mitä muuta ehditään tehdä!

Kommentit

 1. http://tolttiajapukkilaukkaa.blogspot.fi/2014/09/haaste.html

  Haaste heitetty! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, koitan tehdä sen piakkoin! :)

   Poista

Lähetä kommentti