kuulumisia

Jälleen yksi viikko työssäoppimista takana, kauheeta kun aika rientää! Täällä on ollut kyllä tosi kivaa, uutta en oo kauheesti oppinut (lukuunottamatta tämän tallin arkea), mutta kokemusta oon taas kyllä saanut rutkasti.

Kohta alkaa koulu, kaksi viikkoa vielä harjoittelussa ja sen jälkeen pitäisi palata opiskelemaan neljän seinän sisään. Ensi jaksossa meillä on kemiaa, taidetta ja kulttuuria, liikuntaa sekä minulla valitsemaani tuotantoeläintä. Nyt viimeinen spurtti ja sitten toivottavasti ensi keväänä olen valmis eläintenhoitaja! Pitäisi valmistautua myös muuttamaan takaisin kämpille, nyt topin aikana en oo siellä kauheesti ollu vaan ollaan oltu Henrin porukoilla. Jee, päästään toivottavasti muuttamaan vihdoin yhteen! ♡

En tiedä vielä mitä teen tämän koulun jälkeen. Mieleni tekisi lähteä opiskelemaan, mutta toisaalta voisi etsiä töitä ja hakea sitten vuoden päästä kouluun. Haluaisin opiskella hevosia ja työskennellä niiden kanssa, mutta ei sillä oikein pelkästään pärjää... Onneksi olen vielä nuori ja minulla on miettimisaikaa. :D

Hepoille kuuluu hyvää, ne saavat vielä nauttia laitumesta täysin siemauksin. Tänään mennään Henrin kanssa illasta meille ja tarkoitus olisi liikutella Sandra tänään. Huomenna mennään aika kevyesti ja valmistaudutaan kisoihin jotka ovat sunnuntaina. :)

Tää oli tämmönen puhelinpostaus koska teki mieli kirjoitella jostain. Palaillaan!

Kommentit

 1. Anonyymi15/9/14

  Miksi et hae Savonialle ammattikorkeaan agrologiksi opiskelemaan? Pystyy valitsemaan hevostalouden, jolloin pystyy tekemään muutakin kuin normi talliduunii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo sulkenu pois mitään vaihtoehtoja, katsotaan minne tuuli kuljettaa. :)

   Poista

Lähetä kommentti