tää on parasta just nyt

Eilen tultiin meille kotiin, ratsastelin Sandralla kentällä illan hämärässä. Mentiin ihan normi sileän treeni, tehtiin paljon voltteja ravissa ja käynnissä, laukassa ympyröitä ja suunnanvaihtoja. Mentiin nivelellä kokeilun vuoksi, mutta Sandra ei toiminut sillä läheskään yhtä hyvin kuin kolmipalalla, joten ratsastuksen jälkeen vaihdoin entisen kuolaimen takaisin. Ratsastus meni kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvin.

Tänään kävin puoli kasin aikaan päästämässä hevoset laitumelle ja palasin takaisin lämpimään sänkyyn Henrin viereen. Noustiin sängystä joskus kahdentoista jälkeen, vähän venähti, mutta toisaalta nukkuminen teki ihan hyvää. Syötiin ja lähdettiin kaverini luokse, tarkoituksena opettaa yhtä nuorta ruunaa. Totutettiin sitä vaan lähinnä painoon selässä ja lopuksi ratsastin vielä pikaisesti kaverin vanhalla tammalla. Sen kanssa tein vähän avoja ja väistöjä, ravailtiin hieman ja otettiin yksi laukka. Kiva kun saa uusia heppatuttavuuksia!

Illasta ratsastelin taas Sandralla. Käytiin maastossa pyörähtämässä samaisella metsätiellä kuin edelliselläkin maastoilukerralla. Käveltiin aika pitkälti, mutta takaisin tullessa ravattiin hieman ja otettiin yhteen mäkeen laukka. Lopuksi tultiin vielä pellolle vähän ravailemaan ja kävelemään.

Lisäksi juoksutin Halin jälleen, pimeä alkoi laskea joten selkään en kehdannut kiivetä. Huomenna sitten. Hevoset pääsivät vielä illalla hetkeksi nauttimaan uudesta laitumesta.Ennen iltatallia pakkailin vielä huomisia kamoja, aamulla pitäisi laittaa heppa kasin maissa traikkuun ja suunnata Kiteelle kisoihin. Vähän jänskättää, mutta ei ihan kauheasti, ainakaan vielä... Pitänee koittaa raahautua saunan kautta nukkumaan, että jaksaa huomenna!

Kommentit

Lähetä kommentti