mut jos jäät siihen, kaiken antaisin

Tänään käytiin Sandran kanssa Koivikolla kisoissa. Aamu starttasi käyntiin kuudelta, tarkoitus oli viedä hepat laitumelle hetkeksi, mutta tajuttiin, että yöllä oli ollut pakkasta. Sandra ja Hali joutuivat tarhaan syömään kuivaa heinää ja pääsivät laitumelle vasta, kun olimme palanneet suomiputen kanssa kisoista kotiin.


Puoli kahdeksan jälkeen lähdin ottamaan hevoset sisälle, Hali karsinaan ja Sandra käytävälle. Harjailin sen, laitoin loimen ja kuljetussuojat sekä vaihdoin nahkapäitset. Edellisenä iltana oltiin pakkailtu kamat valmiiksi autoon, joten piti vielä tarkistaa että kaikki tarvittava on varmasti mukana.

Sandra meni kotona aika hyvin traikkuun, aluksi se vähän kyseli onko pakko, mutta käveli nätisti perästä. Matka sujui hyvin, onneksi tuo osaa sentään kulkea nätisti. :D Vaikka pysähdyksissä se alkaakin kuopimaan, Sandran emä ja emänemä tekivät ihan samaa...




Kiteellä laitoin traikussa suitset ja otettiin tyttö ulos. Se käyttäytyi tosi hienosti, plussat taas siitä. Kävelyteltiin sitä siinä aikansa, kävin ilmoittautumassa ja iskettiin Sandralle satula selkään ja suojat jalkaan. Kävin kävelemässä radan ja hyppäsin selkään. Lämmittelyssä otettiin yksi hyppy vasempaan ja kaksi oikeaan, siihen hypyt eivät menneet ihan niinkuin elokuvissa, mutta hyvä maku jäi suuhun silti.

Rataan olen tyytyväinen, vaikka omaa huolimattomuuttani ja ajattelemattomuuttani toin Sandran tosi huonosti ensimmäiselle esteelle. Siitä tuli harmittava kielto, joten ratsastin vain perusradan, en uusintaa. Pudotuksia ei tällä kertaa tullut, joten hyvin fiiliksin. Kiellon jälkeen jaksoin tsempata puttea eteenpäin, joten loppu rata meni hyvin.

Kaikin puolin oon tyytyväinen Santtuun, ehkä siitä vielä kisaheppa tulee! Kokemuksia tarvitaan ja tässä sitä taas saatiin. Kieltokaan ei minua harmittanut yhtään, heppa oli tosi hieno. ♥ Kisoista ei valitettavasti tullu kunnon kuvia, se vähän harmittaa... :(


Kotiin tultuamme hevoset pääsivät laitumelle, kävimme syömässä ja purimme tavarat autosta. Illalla ratsastin vielä Halilla. Hölkkäiltiin ympäri kenttää ja otettiin pari laukannostoa kumpaankin suuntaan. Nyt tämän neitosen kanssa pitää vaan kerätä luottamusta, että saadaan yhteispeli toimimaan. :)



tarkennus ei onnistunu, mutta hieno Halitus ♥





Huomenna aamulla tarkoitus olisi liikutella molemmat hevoset ja suunnata sen jälkeen Kiteelle. Yhdeksi pitäisi mennä töihin, joten aikainen aamu on tulossa...

Kommentit