hyppelyitä ja peltoilua

Eilen kaverini tuli pitämään minulle ja Sandralle estetuntia, silmällä pitäen vähän ensi sunnuntain kisoja. Samalla testattiin uutta estepenkkiä omassa tarkoituksessaan, kyllä taas huomasi hevosessa eron ja minun oli rutkasti helpompi olla hypyissä mukana tuolla satulalla.

Mentiin puomeja, innaria, sarjaa, yksittäisiä pystyjä sekä pientä rataa. Sandra meni tosi hienosti (joskin oli super vauhdikas), oon kyllä niin tyytyväinen siihen! Loppua kohti neiti väsähti, mutta jaksettiin tsempata ja saatiin loppuun onnistuneet hypyt. Tunnista oli kyllä tosi paljon hyötyä, toivotaan että päästään tässä syksyn ja talven mittaan useamman kerran tämän ihmisen silmän alle, kiitos tosi paljon! :)
Tänään mentiin Sandran kanssa pellolle, mentiin rennosti, koska eilen oli niin rankka päivä. Hölkkäiltiin vähän ympäri peltoa ja otettiin parit laukat molempiin suuntiin. Lopuksi käytiin kävelemässä maastossa, yhdellä metsätiellä.

Sandralle tuli melkein heti hiki, se pörriäinen on alkanut jo kasvattaa paksumpaa karvaa ja kun ulkona on +20 lämmintä, niin vähemmästäkin tulee hiki... :DSandralle nyt siis investoitiin uusi satula, toivotaan että tämä nyt jonkun aikaa kestäisi, ettei jouduttaisi heti luopumaan. Toi on ihan unelma mullekin istua, siinä on hyvät tuet ja muutenkin siellä on hyvä olla. Sandrassakin huomaa eron, se liikkuu tuon satulan kanssa rennommin ja rauhallisemmin, eikä hötkyile niin paljoa.

Illemmalla ratsastin vielä Halilla hetkisen. Aluksi juoksutin sitä liinassa, että tamma saisi purkaa enimpiä virtoja ja sen jälkeen hyppäsin selkään. Ravailtiin vaan ympäri kenttää suuntaa vaihdellen.Tuli muuten näkyiltyä Riinaakin eilen, hengattiin kolmestaan, käytiin vähän ajelemassa ja katsottiin pari leffaa. Jäätiin Henrin kanssa Riinan kämpille yöksi ja tänä aamuna mentiin sitten meille. Nyt illasta tultiin takaisin Kiteelle, huomenna pitäisi kammeta töihin. :D

Ensi sunnuntaina on siis estekisat Koivikolla, vielä ei jännitä, mutta eiköhän se pieni jännitys pikku hiljaa hiivi tännekin... :D

Kommentit

  1. Anonyymi9/9/14

    Superkiva, että saitte uuen satulan! Ja toinen superkiva ku olitte käymässä, velkomma uuelleen!! (:

    - Riina joka ei jaksanu kirjautuu phonella

    VastaaPoista

Lähetä kommentti