kesä 2014 - syksy on täällä!

On aika heittää menneelle kesälle hyvästit, nyt on syksy. Sen takia ajattelin hieman raapustaa meidän kuluneesta kesästä kuvilla höystettynä tietysti.


Toukokuussa alkoi jo tuntua kesäiseltä. Olin työsharjoittelussa Kiteellä, majailin viikot omassa kämpässä kahden pupun kanssa. Kotona meillä hevosvahvuuteen kuului Gega, Kirppu sekä Sandra. Hevoset pääsivät maistelemaan vihreää, joka vuotinen kevään ja kesän merkki! Poikaystäväni oli intissä, näimme silloin kun hän oli lomilla. Toukokuun lopulla oli pari päivää koulua, jonka jälkeen alkoi kauan odotettu kesäloma. 

Kesäkuussa lomailin kotosalla ja tein iskän kanssa pihahommia. Treenattiin Sandran kanssa kotosalla ja käytiin parilla tunnillakin. Kirpun kanssa vierailtiin Laukaan klinikalla tähystämässä mahaa, mitään hälyttävää ei kuitenkaan löytynyt. Sandrasta kirjoitettiin Juhannuksena kauppakirjat ja se oli jälleen omani. Gega lähti kesäkuun lopulla ylläpitoon.

Juhannuksen vietin suurimmaksi osaksi kotona. Poikaystäväni pääsi myös armeijasta pois juhannuksen alla, voi sitä ilon päivää. Me selvittiin! Kävin myös kummipoikani synttäreillä Etelä-Suomessa.


Heinäkuussa olin kunnan kautta kaksi viikkoa kesätöissä. Vietin Riinan kanssa aika paljon aikaa, käytiin grillailemassa, kahvittelemassa, ratsastamassa, uimassa... Lisäksi tuli käytyä Henrin kanssa Ilosaarirockissa, jossa näkyilin kavereita myös.

Hevosiakin sisältyi heinäkuuhun tosi paljon, Kirppu ja Sandra pääsivät nauttimaan uudesta laitumesta. Sandran kanssa treenattiin ja otettiin suunnaksi estekilpailut 20.7.2014. Hypättiin 50/60cm, kisat meni tosi hyvin meidän ekoiksi yhteisiksi kisoiksi! Paitsi saldona yhdet rikotut suitset ja heppa sai viisi tikkiä ylähuuleen sekä antibioottikuurin. Siitä kuitenkin toivuttiin ja nyt on enää arpi muistona tuosta koettelemuksesta.

Heinäkuun lopulla lähdettiin kesälomareissulle pohjoiseen porukoiden ja Henrin kanssa. Käytiin pyörähtämässä Norjan puolella sekä ajeltiin Ruotsin puolta pariin otteeseen. Oli kyllä kiva reissu, vaikka se sisälsikin tosi paljon autossa istumista. Kirpun kanssa sattui heinäkuun lopulla tapaturma, joka päättyi kohtalokkaasti. Käytiin myös heinätöissä, joka kesäinen perinne!Elokuu ei alkanut kovin hohdokkaasti. 1.8.2014 Kirppu nukkui ikiuneen tapaturman seurauksena. Koska Sandra ei olisi voinut olla yksin, enkä olisi saanut sille tallipaikkaa pikaisella aikataululla oikein mistään, haimme jo samana päivänä suomineidolle uuden kaverin; Halin.

Minulla alkoi elokuun alussa myös työharjoittelu, tällä kertaa tallilla. Viikonloppuisin pistäydyin kotona heppailemassa ja olemassa. Sandra ja Hali ovat onneksi tulleet hyvin toimeen ja Hali on muutenkin osoittanut fiksuuttaan, vaikka onkin suht herkkä. Vanhempani ovat tulleet sen kanssa hyvin toimeen.

Kaverini kävi elokuussa läpiratsastamassa Sandran, voi että vauva oli hieno! Minulta poistettiin elokuun lopulla hammas, ei mikään kauhean kiva toimenpide... Muuten elokuu on mennyt harjoittelun ohessa, eikä mitään kummempia ole tapahtunut.

Paitsi, Gega vaihtoi omistajaa. Päätin siis myydä sen sinne, missä se ylläpidossa olikin. Tamma on ansainnut hyvän kodin ja sen se myös sai. Käytiin Henrin kanssa katsomassa tammaa ja pääsin käymään sillä maastossa. En mahtanut ilonkyynelille mitään, olen onnellinen kun tammalla on niin hyvä koti. ♥ Samalla reissulla kävin myös ratsastamassa kaverin hevosella, se olikin mulle ihan uusi tuttavuus, mutta kiva sellainen!

Siinä se kesä kai sitten oli? Elokuulta kuvia ei ole kamalasti, kuvailuun ei ole oikein ollut intoa. Nyt pitää valmistautua tulevaan talveen, hyi, ei kyllä inspiroi pakkanen ja lumi juuri nyt. Tämmönen oli meidän kesä tiivistettynä, toivottavasti tästä ei nyt jäänyt mitään oleellista pois. :D

Mitäs suunnitelmia meillä on tulevaan?

No, Sandralle uuden satulan etsimistä (jos sopiva sattuu kohdalle, sitten investoidaan), 14.09 on estekilpailut Kiteellä ja synttäreiden odottelua; täytän 21.09 18vee...! Lisäksi pitäisi vielä hieman lukea kirjallisia varten, jos vaikka sen autokortinkin saisi syyskuun aikana kätöseen. Enää ei siis tarvitsisi kuin käydä teoriakoe sekä inssi. Työharjoittelu jatkuu syyskuun loppuun, lokakuun alussa olisikin aika palata koulun penkille, voi plääh.

Kommentit