Ehdotuksia erikoispostauksiin!

En tänä vuonna ole ehtinyt ajatella blogin puolelle minkäännäköistä joulukalenteria. Ajattelinkin nyt, jos teillä olisi jotakin ideoita erikoispostauksiin, niin voisin niitä toteuttaa aika ajoin nyt joulukuun aikana. :-) nyt siis voitte laitella ideoita kommenttikenttään!

Talliprojektista on tulossa postausta heti kun pääsen tietokoneen ääreen!

Kommentit

 1. Anonyymi1/12/15

  Vanhoja videopostauksia yms. videoita olisi tosi kiva katsoa! Siis niiltä ajoilta kun sulla oli vielä mörkö ja rose:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin niitä koittaa kaivella ja laitella esille, katsotaan mitä kehtaa vielä näyttää täällä... :DD

   Poista
 2. Anonyymi1/12/15

  Teidän kentästä olisi kiva lukea vähän tarkemmin. Eli siis miten se on alusta asti tehty, kuinka paksulti on eri kerroksia laitettu, sala-ojitus ja muut sellaiset jutut. Sekä siitä että miten kenttä on toiminut, onko säällä kuin säällä toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouh, kentästä on kyllä tosi vaikea kirjoittaa, koska se käytännössä tehtiin niin, että ratsastuskenttiä aiemmin tehneet kuskit ryhtyivät aamutuimaan toimeen ja kenttä oli illalla valmis kun tulin koulusta... :D Joten tämä on postausideana vähän huono, en saisi kirjoitettua kuin muutaman lauseen. :(

   Poista
 3. Anonyymi2/12/15

  Hei! Tässä muutama postaus idea :teidän lauman suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2016, miten loimitatte hevosia, pohdintoja niiden ruokinnasta, koostevideo arjesta, katsaus menneeseen vuoteen, epäonnistuneita/hauskoja kuvia, millainen olet ratsastajana.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti