kuvapläjäys sunnuntailta

Nyt kirjoitan ihan vaan pikapostauksen, koska kohta pitää joutua lähtemään Kiteelle. En ehdi nyt oikein rustailla sen enempää, kuin ihan vaan muutaman sanasen ja laittamaan kuvat tähän... :-D Tänään oli tosi kaunis ilma! Aurinko paistoi ja oli ihan tyyntä, tällaiset kelit on kyllä ihania.
Toteutin eiliset suunnitelmani ja ihan ensimmäisenä karsinan siivouksen jälkeen nappasin voikon ponimme tarhasta. Harjailin Etan, se olikin pyörinyt viime yönä karsinassa ja oli täynnä likaläikkiä. Eihän sitä puhtaaksi millään saanut, pitäisi varmaan pestä Etta jollain kimoshampoolla... :-D Ponin juoksuttelin irtona, se olikin varsin pirteä!

Etan jälkeen otin Sandran, jolla suuntasin pellolle. Puten kanssa olikin varsin hauskaa, se oli niin ihanan reipas ja pirteä, että minua vain nauratti selässä. :-DHessukin pääsi juoksemaan kentälle irtona, alkuverkat se hölkkäili liinassa, jonka jälkeen laskin ruunan irti. Virtaa silläkin näytti olevan, kun niin kovasti juoksi. Ei sitä paljoa tarvinnut edes patistaa eteenpäin, lähinnä se itsekseen juoksenteli!

Palaillaan taas!

Kommentit

Lähetä kommentti