Yksikään sellainen tunti elämästäsi, jonka vietät ratsailla, ei ole hukkaan heitettyä

Tänään aamulla raahauduin seitsemän aikaan laskemaan hevoset ulos, jonka jälkeen palasin takaisin lämpimään sänkyyn nukkumaan. Herättiin Henrin kanssa joskus 11 maissa, saatiinpahan ainakin kunnon unet! Syötiin aamupala, jonka jälkeen minä lähdin siivoamaan karsinat ja heittämään hevosille heinää. Viestiteltiin Riinan kanssa alkuiltapäivästä ja saatiin idea, että Riina tulisi kuvailemaan tämän päivän heppailut. Onneksi tulikin, oli mukava saada taas ratsastuskuvia! :-)

Olin varustellut Hessun lähes valmiiksi, kunnes Riina kurvasi pihaan. Mentiin kentälle, alkuun kävelin vaan ja ratsastin pilkkuruunaa vähän eteenalas. Ravailin jokusen hetken molempiin suuntiin ihan vaan kevyttä ravia, jonka jälkeen sain idean, että käydään kokeilemassa mitä Hessu tuumaa pellolla menemisestä. Ei muuta kuin tuumasta toimeen. Kauaa ei pellolla maltettu kylläkään olla, Hessu tuijotteli ympärilleen ja oli aika jännittynyt. Se kun oli ensimmäistä kertaa yksin pellolla ja ruunalla on hieman läheisriippuvaisuutta, etenkin Sandrasta. :-D Käveltiin ja otettiin muutama ravipätkä, jonka jälkeen palattiin takaisin kentälle ottamaan laukat. Laukkaa ei otettu paljoa, ihan vaan pienet hetket kumpaankin suuntaan. Sen jälkeen loppuravit ja -käynnit ja talliin kuivattelemaan.


Hessun jälkeen otettiin Sandra, onneksi kerettiin sen kanssa käydä ennen pimeää! Tähän ei kyllä ikinä totu, että pimeä tulee näin aikaisin. En tykkää yhtään... :-( Suomiputen kanssa käytiin ensin kentällä ottamassa muutama tiineyskuva, jonka jälkeen hyppäsin kyytiin ja suunnattiin pellolle. Sandran kanssa oli lähinnä vaan semmonen hyvän mielen ratsastelu, mentiin kylläkin kaikki askellajit läpi. Putte puksutti menemään kuin juna, ihan kuin olisi ollut vähän virtaa tai jotain. :-D


tiineysvuorokausia takana 144
tiineysvuorokausia takana 144
tiineysvuorokausia takana 144

Loppuun vielä Etalta turpaterkkuja!

Kommentit