heppahommia

Eilen liikuttelin hepat yksinäni, Henri on vähän kipeä, joten ei ollut ketään seurana eikä kuvaamassa. Fiksuna tyttönä otin ensimmäisenä Etan käsittelyyn, lähdettiin ponin kanssa kentälle ja nappasin liinan naulakosta mukaan. Etta tuntui niin nauttivan kun pääsi tekemään jotakin! Kävelytin sitä ensin hieman maastakäsin, jonka jälkeen mentiin kentän keskelle ja ohjasin Etan ympyrälle. Ensimmäistä kertaa juoksutin sitä liinassa ja vieläpä yksin! Poni ei ole koskaan juossut liinassa, enkä nyt tiedä mikä ajatus oli lähteä sitä yksin juoksuttamaan. Mutta meni paremmin kuin hyvin, poni tajusi homman heti ja kipitti ympyrällä menemään kuin vanha tekijä! Pitkään en sitä juoksuttanut, laskin sen sitten irtona juoksentelemaan, koska niin hienosti se siinä liinassa meni. :-)

Etan jälkeen otin Sandran ja sen kanssa mentiin noin 45 minuuttia kentällä. Alkuun taivuttelin sitä käynnissä volteilla ja avotaivutuksilla.. Ensin se vähän kyseli, että onko pakko, mutta kiltisti se sitten teki, kun jaksoin pyytää. Ravissa tehtiin paljon ympyröitä sekä siirtymisiä. Laukkaa otettiin ympyrällä, aika reippaaseen tahtiin. Sandra oli kyllä tosi hyvä ratsastaa, en muista milloin se olisi viimeksi ollut noin kiva! Hessun juoksutin vaan liinassa.

Tänään Riina tuli taas käymään meillä, toki kamera mukana! Saatiin siis kuvamateriaalia tältä päivältä, kun eilen ei sitä tullut. Kiitos taas ystäväiseni, kun jaksoit kuvailla meitä. ♥

Ensimmäisenä otin Sandran käsittelyyn, harjailin ja varustin sen, jonka jälkeen metiin kentälle. Tänään Sandra ei ollut niin hyvä kuin eilen, mutta ratsastettavissa kuitenkin. Ei tehty sen kummempia, vähän ympyröitä kaikissa askellajeissa. :-)


Hessulla menin Sandran jälkeen, alkuun ratsastelin sillä jonkun aikaa kaikissa askellajeissa satulan kanssa, mutta koska se tuntui hieman jumilta, laskettiin se juoksentelemaan irti. Hetken pilkkuheppa juoksenteli menemään, jonka jälkeen menin loppuverkat ilman satulaa. :-)Meillä oli taas ahkera tallikoira menossa mukana, Diki on kyllä niin huippu! ♥Kohta lähdemme ajelemaan Kiteetä kohti, katsotaan milloin tullaan seuraavan kerran käymään Ilomantsissa! Toivottavasti pian. :-)

Kommentit

 1. Hessu on niin ihanan ponimaisen näkönen, vaikka on vissiin ihan hevoskokoinen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo se on aika jytky mikä varmasti tekee siitä niin ponimaisen :D on sillä säkää varmaan lähemmäs 155cm, eli on ihan reilusti hevoskokoinen :)

   Poista
  2. Haha joo se on aika jytky mikä varmasti tekee siitä niin ponimaisen :D on sillä säkää varmaan lähemmäs 155cm, eli on ihan reilusti hevoskokoinen :)

   Poista
 2. Anonyymi7/11/15

  Mihin Otto-koira on joutunut ? panepas kuva postauksiin jos otto on olemassa,,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vielä porukoilla, mutta eipä oo tullut sitä kuvailtua nyt..

   Poista

Lähetä kommentti