mammutin kanssa ratsuilua ja ponikuvia!

Nukuttiin tänään taas pitkään, mikähän lie vaihe nyt päällä kun pystyy helposti nukkumaan kahteentoista... :-D Käytiin kylläkin 7 maissa aamulla laskemassa hevoset ulos, jonka jälkeen se lämmin sänky houkutteli liikaa. Yön aikana oli satanut jonkin verran lunta, maa oli oikeasti valkoisena!

Kun keskellä päivää herättiin, lähdimme "aamupalan" jälkeen tallille. Siivottiin karsinat ja otettiin hevoset sisälle. Hessu on tosiaan sen verran riippuvainen Sandrasta, eikä Etan seura kiinnosta, että se on pakko ottaa ratsastuksen ajaksi sisälle, ettei riko itseään juostessaan tarhassa holtittomasti... Onneksi sen kanssa pystyy elämään, vaikka se nyt vähän läheisriippuvainen onkin.

Sandralla olikin virtaa kuin pienessä kylässä, fiksuna suunnattiin pellolle. Onneksi laitoin pitkästä aikaa satulan selkään, olisi meinaan saattanut tulla tasapainon kanssa ongelmia. :-D Putte touhusi ihan omiaan eikä olisi millään halunnut kuunnella. Saatiin onneksi muutamia hyviäkin pätkiä, mutta kyllä ne olivat työn takana! No, ei pidä ottaa niin vakavasti, treenataan sitten kunnolla, kunhan varsa syntyy ja kasvaa. :-) Hauskaa meillä ainakin oli, vaikka vauhtia piisasikin. Pilkkuheppaa en liikuttanut lainkaan, se saa nyt viettää vähän lomaa. Tekee sille varmasti enemmän kuin hyvää. Sen sijaan, Sandran jälkeen otettiinkin Etta-poni naruun ja käytiin ottamassa siitä kuvia! Ponista ei ole pitkään aikaan tullut otettua kunnon kuvia, joskin ei näistä nytkään mitään parhaita tullut. Jotain kuitenkin. :-) Etta ei ollut kyllä mikään maailman helpoin kuvattava, edes rapiseva muovipussi ei kiinnostanut... :-DKommentit

 1. Oi ihanan talvisia kuvia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä on ihan kivasti lunta! Joskin nää kyllä varmana sulaa pois vielä. :D mutta mukava nauttia ees muutamana päivänä tämmösestä talvesta. :)

   Poista
 2. Hyviä yrityksiä saada poni poseeraamaan kameralle! :)

  Täällä alempana vielä lunta odotellaan mut sitä on tännekkin luvattu lähipäivinä mut uskon kun näen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha oli kyllä tosi vaikeaa oikeasti, Etta on niin varma ja fiksu että sitä ei mikään hetkauttanut :D yritin jopa youtubesta hevosen hirnumtaa, mutta se vain keskittyi lumipalloon Henrin kädessä... :DD

   Kiteelläkään ei tällä hetkellä ole yhtään lunta, Ilomantsissa kuitenkin vielä vähän :) välimatkaa n. 90kilometriä. Saas nähdä tuleeko tänä talvena kunnolla lunta, saisi kyllä tulla!!!

   Poista
 3. Hirnuntaa juutupesta :D... Soitin joskus marsuille marsun ääntelyä ni sain vastauksia häkistä.
  Täällä sato tänään vähän lunta, suurin osa sulanu pois. Sais kyllä tulla joo paljo lunta miunki puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei kyllä tosiaan toiminut hirnunta ei. ainakaan toivotulla (korvat höröön) tavalla... :D
   täällä on jo ihan älysti lunta!!!

   Poista

Lähetä kommentti