marraskuu


Hellouta pitkästä aikaa! On ollut niin paljon tekemistä, etten ole jaksanut edes puhelimella väkertää minkäännäköistä päivitystä blogiin. Tallia on tehty jonkin verran eteenpäin, teen siitä taas jossain vaiheessa oman postauksensa. Nyt on jo marraskuu, onneksi ulkona on vielä lämmin niin tarkenee jotain tehdäkin!

Tänään tultiin käymään Ilomantsissa, katsotaan miten kauan viivytään. Muutama yö nyt ainakin. On tosi kiva olla täällä, kun ei muutamaan viikkoon olla nyt ehditty käymään. Hevosiakin alkoi olla jo ikävä, onneksi sain tänään illalla harjata ne kaikki iltatallin yhteydessä. <3 p="">


Hevosille on kaiken kaikkiaan kuulunut hyvää, ne ovat nyt saaneet olla jo jonkin aikaa tarhassa, koska eivät enää pysyneet laitumella. Onneksi tarha ei nyt ole mitenkään hirveällä kuravellillä, joten siinä on ihan hyvä oleskella.

Sandralla on nyt tiineysvuorokausia takana 143, hui kun aika vierii! Pian on täynnä 150 vuorokautta, josta kerrotaan näin; "Nyt alkaa nopean kasvun vaihe. 2-3 kilosta alkaen paino nousee noin 250g päivässä. Silmäripset ovat nähtävissä kehittyvässä silmäluomessa. Kaikki luustonosat, kuten kylkiluut, sekä suurten elinten osat, esimerkiksi sydämen kammiot, erottuvat selvästi ultraäänellä." Pian pitää miettiä jotakin rehua vielä lisäksi, katsotaan mihin ratkaisuun päädyn kunhan sellaisen jostakin keksin. :-D

Koitan huomenna liikutella sekä Sandraa, että Hessua, josko sitä jaksaisin poninkin kanssa jotakin tehdä! Kiitos muuten kaikista kysymyksistä edelliseen postaukseen, julkaisen vastaukset tällä viikolla! :-)

Ei mulla nyt muuta ollut tällä kertaa, kunhan vaan halusin tulla herättelemään blogin jollain tapaa eloon. Palaillaan tässä parin päivän sisällä, todennäköisesti ratsastuskuulumisten kera!

Kommentit