pupuherrat

Sain naapurista mokkulan lainaan, lähinnä kokeillakseni toimiiko tämä liittymä meillä. Toimiihan se! Tuli nyt otettua meillekin sitten ihan ikioma liittymä, joka saapunee perille ehkä parin viikon sisällä? Sitten on siis odotettavissa vähän muitakin postauksia kuin heppa-aiheisia!

Meille tosiaan muutti elokuussa kaksi belgianjättiurosta, Ennen tätä ne asuivat navetassa, omassa häkissään, mutta nyt otimme ne sisälle, ainakin hetkeksi. Lähinnä tarkoituksena on saada niistä kesympiä lölleröitä, mutta minut tuntien ne ovat todennäköisesti vielä ensi keväänäkin sisällä... :-D Kesäksi niille kyllä tehdään ulkohäkki, jossa saavat asustella. 

Tosiaan, pojat ovat kummatkin syntyneet viime kesänä ja ovat jo kummatkin varsin isoja. En ole näistä kahdesta tainnut aiemmin blogiin kauheammin kirjoitella, Musta on nimeltään Ringo ja valkoinen Ruben. Nämä ovat varsinaisen uteliaita ja aktiivisia pitkäkorvia, joten aina kun vain mahdollisuus on, ne saavat juoksennella talossamme vapaana. Kuitenkin mm. öisin pidämme niitä häkissä.

En oikeastaan tiedä varsinaista syytä, miksi valitsin belgianjätit. Nämä ovat siis ilmeisesti suurin kanirotu Suomessa, painon tulisi vähintään olla 7 kg. Meidän jänöset eivät ole rekisterissä, mutta puhtaita jättejä nämä ovat. Jätit ovat koostaan huolimatta luonteeltaan ystävällisiä ja lempeitä, joskin voimaa niillä tietysti on. Ihania ovat nämä meidänkin herrat; nytkin lötköttelevät keskellä olohuonetta! :-)Kommentit

 1. Anonyymi28/11/15

  Onpa tein lauma sulassa sovussa (: Dikin ei oo yhtää tehny mieli jahdata jänöjä? Teetkö muuten joulukalenteria blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nii on!! :) Diki lähinnä vaan hoivaa pupuja, häntä heiluen ryömii niiden perässä, nuolee puput ihan litimäräksi ja tökkii kuonolla :D tiedä sitten, maisteleeko onko ne sopivia syötäväksi... :D mut ei jahtaa, onneks!

   En varmaankaan, tulisi turhan kiire kun huomenna on jo joulukuun ensimmäinen päivä... :( eikä mulla ole vielä nettiä käytettävissä. Katsotaan jos lukijat keksisivät jotain erikoispostaus aiheita niin niitä voisin toteuttaa vaikka viikottain :)

   Poista

Lähetä kommentti