perjantai illan heppailut

Täällä on jo ihan tosi paljon lunta, Kiteellä hieman vähemmän, Ilomantsissa enemmän. :-D Nyt ei tunnu niin pimeältä iltaisinkaan, kun on valkoinen maa. Mitään uutta meille ei juurikaan kuulu, oikeastaan samaa vanhaa vain. Pikaiset heppailukuulumiset tältä illalta, koska kello on jo yli 11 ja pitäisi mennä nukkumaan!


kanien seurana on tällä hetkellä yksi kana, jota muut vain kiusaavat... :-(
Tultiin taas viikonlopuksi Ilomantsiin, oltiin perillä illalla seiskan tienoilla. Kahdeksan maissa suunnattiin tallille, Henri siivosi karsinat ja minä nappasin Hessun harjattavaksi. Juoksuttelin pilkkuhepan liinassa, se liikkuikin varsin hyvin joten parin viikon loma on tehnyt sille vain hyvää! Jaksoipa ruuna riekkuakin liinan päässä, joten virtaa sillä ainakin on... Pitää huomenna valosan aikaan kiivetä selkään ja ratsastella, toivottavasti se tuntuu yhtä hyvältä kuin tänään näytti.


Hessun jälkeen otin Sandran, harjailin sen ja lähdettiin kentälle. Suomiputte olikin varsinainen touhottaja, hyvä että kestin toppahousuilla selässä! :-D Alkuun vaan ravailtiin kahdeksikolla, mutta putte ei olisi millään malttanut keskittyä. Tamma tuntui olevan varsinainen ruutitynnyri, laukkaa nostaessa sai melkein harjasta pitää kiinni, niin vilakkaan Sandra lähti. On se silti vaan niin luottoheppa, en hetkeäkään pelännyt tippuvani. ♥ Laukkailtiin molempiin suuntiin ympyrällä ja sen jälkeen otettiin loppuverkat. Kello olikin jo yli kymmenen, kun tultiin kentältä pois.

Nyt on 162 vuorokautta takanapäin, vähän yli puolet siis jäljellä! Pikku hiljaa alkaa kyllä jännittää, tuleekohan sieltä ori vai tamma varsa... Maha on tällä hetkellä hieman enemmän oikealla, joka tarkoittanee vanhojen uskomusten mukaan oria. Saas nähdä. ;-)

Kommentit